Bezoek ons ook eens op social media!

facebook30x30  twitter30x30

Zeilen met de zaak

phone30x30 06 54 226 337

mail30x30 annemiek@zeilzaken.nl

Grote groepen op traditionele schepen

Samen op een groot schip of wedstrijdzeilen

Wilt u gaan zeilen met een groep van meer dan 80 personen? Er zijn een paar grote driemasters beschikbaar voor uw evenement, waarop u met de hele groep (tot maximaal 125 personen) terecht kunt voor uw zeiltocht. Maar het is met zo'n grote groep ook mogelijk om met meerdere schepen het water op te gaan en een wedstrijd te zeilen

Met z'n allen op 1 schip - gezelligheid, netwerken en genieten

De meeste traditionele zeilschepen mogen niet meer dan 50 of 60 passagiers meenemen, maar er zijn een aantal grotere schepen (meestal driemasters) beschikbaar voor uw evenement op het water die tot zo'n 125 passagiers comfortabel kunnen onderbrengen. Gaat u met een traditioneel zeilschip het water op, dan wordt er in de meeste gevallen van u gevraagd om een handje toe te steken bij het zetten van de zeilen en het sturen van het schip. Ook op de grotere schepen is dit het geval. Voor het onder zeil brengen en houden van uw schip zijn echter maar een paar mensen nodig. 

Uw evenement aan boord van zo'n groot zeilschap zal dan ook meer in het kader staan van ontspannen netwerken dan van actie en avontuur. Natuurlijk wordt er aan boord van zo'n groot zeilschip door gastvrije bemanning gezorgd voor uitstekende catering en zijn er diverse vormen van entertainment mogelijk zoals muziek (een accordeonist, band of DJ), een mobiel casino of (wanneer u wat spektakel wilt toevoegen) een spetterende RIB-vaart. Wilt u tijdens uw verblijf aan boord een presentatie geven, dan is daar in de meeste gevallen voldoende ruimte voor. AV-middelen zijn op deze schepen altijd aanwezig.

Meerdere schepen - actie, spanning en teambuilding

Verdelen we uw gezelschap over meerdere schepen, dan voegen we een wedstrijdelement toe aan uw programma. Het aantal schepen dat we inzetten is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers. Met 2 schepen kan al een wedstrijd worden gevaren, maar met 20 schepen is dat ook mogelijk. Er wordt nu wel even wat meer actie gevraagd van de deelnemers. Hoe kleiner het schip (bijvoorbeeld een botter of een aak), hoe meer mensen de handen uit de mouwen moeten steken. Op de tjalken en klippers hoeft niet iedereen in de touwen en kunnen de deelnemers die liever niet actief aan de zeiltocht deelnemen rustig toekijken en genieten van de elementen. Natuurlijk wordt er ook nu weer gezorgd voor uitstekende catering tijdens uw verblijf aan boord. 

Voor ontvangst en after-sail zoeken we eventueel, in goed overleg met u, een passende locatie. Dat kan een locatie aan de wal zijn, zoals het beroemde Art Hotel Spaander dat zich bevindt in de haven Volendam. Maar wat dacht u van Forteiland Pampus als thuisbasis voor uw zeilwedstrijd

Bij het organiseeren van een zeiltocht of zeilwedstrijd met een grote groep komt veel kijken. Maak gebruik van onze expertise op dit gebied en laat uw zeilevenement tot in de puntjes door ons verzorgen. Zo kunt u zelf ook volop genieten van deze bijzondere dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens (geheel vrijblijvend) contact met ons op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

 

 

Zeilen met de Zaak

Zeilen met de zaak is ontstaan uit passie voor het organiseren van evenementen op en rond het water.

Met de jarenlange ervaring.........

Mist

7°C

Muiden

Mist

Humidity: 98%

Wind: km/h

  • 24 Mar 2016

    Cloudy 9°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Contactgegevens

Zeilen met de Zaak.nl

Ossenmarkt 6

1398AP Muiden

phone30x30 06 54 226 337

mail30x30 annemiek@zeilzaken.nl