Bezoek ons ook eens op social media!

facebook30x30  twitter30x30

Zeilen met de zaak

phone30x30 06 54 226 337

mail30x30 annemiek@zeilzaken.nl

Oerhollandse Zeilavonturen

Klippers, tjalken, botters en aken werden vroeger gebruikt voor het vervoeren van vracht. Met de komst van snellere vervoersmethoden zijn deze schepen een tijdje in de vergetelheid geraakt. Totdat een aantal mensen het initiatief nam om ze om te bouwen als passagiersschip en er recreatief gebruik van te gaan maken. Dit initiatief bleek een groot succes. Niet alleen kon zo een groot deel van de "Bruine Vloot" bewaard blijven, maar het maken van zo'n oerhollandse zeiltocht bleek bij veel mensen in de smaak te vallen. Want een dag of meerdere dagen het water op aan boord van zo'n schip is avontuurlijk maar ook ontspannend, brengt mensen tot elkaar en werkt inspirerend. Sindsdien worden traditionele schepen ingezet voor bedrijfsuitjes, relatie evenementen en netwerkborrels maar ook als locatie voor vergaderingen, overnachtingen en feesten blijken ze erg populair. Op sommige traditionele schepen worden zelfs huwelijken gesloten.

   

Toegankelijk en veelzijdig

Het maken van een zeiltocht op een traditioneel zeilschip ligt voor iedereen binnen bereik. U hoeft niet te kunnen zeilen om aan boord van zo'n schip te stappen, want de professionele bemanning maakt u wegwijs. Of, en zo ja in welke mate u zich tijdens de zeiltocht fysiek wilt inspannen is aan u. Op sommige schepen wordt er in dat kader nogal wat van u verwacht, maar op weer andere schepen is het zeer comfortabel toeven en kunt u rustig van elkaar en van de elementen genieten. U kunt een traditioneel zeilschip huren inclusief de diensten van professionele bemanning en zelf voor eten en drinken zorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om een zeiltocht aan boord van een luxe zeilschip te maken waarbij u tijdens uw verblijf aan boord door uw bemanning wordt voorzien van hapjes, drankjes of zelfs een uitgebreid diner. 

Uw wensen, uw budget en uw zeiltocht

Overweegt u om eens een dagje of meerdere dagen aan boord van één van de schepen uit ons varend erfgoed te stappen, neem dan eens contact met ons op. Wij weten feilloos het schip te vinden dat past bij uw gezelschap, uw programmawensen en uw budget. 

 

 

 

Zeilen met de Zaak

Zeilen met de zaak is ontstaan uit passie voor het organiseren van evenementen op en rond het water.

Met de jarenlange ervaring.........

Mist

7°C

Muiden

Mist

Humidity: 98%

Wind: km/h

  • 24 Mar 2016

    Cloudy 9°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    Rain 9°C 2°C

Nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Contactgegevens

Zeilen met de Zaak.nl

Ossenmarkt 6

1398AP Muiden

phone30x30 06 54 226 337

mail30x30 annemiek@zeilzaken.nl